Hoe u de Facebook Share-instelling voor eerder gedeelde inhoud kunt wijzigen

Door Jamie Crager, Scott Ayres, Melanie Nelson, Daniel Herndon, Jesse Stay

Hopelijk weet u hoe u uw standaardprivacy kunt instellen voor Facebook statusupdates en foto's, en weet dat u de privacy afzonderlijk kunt instellen voor elke statusupdate die u deelt. Wanneer u uw privacy instelt op openbaar, staat u in wezen iedereen op Facebook toe uw update te zien - maar alleen vrienden kunnen reageren op die updates, met de volgende uitzonderingen:



  • Als je een statusupdate plaatst die iemand tagt, kan iedereen die bevriend is met de persoon die je hebt getagd, reageren op je statusupdate, zelfs als je geen vrienden met hem bent.



  • Als u de optie Volgen voor uw Facebook-account inschakelt, kan iedereen die uw updates volgt openbare updates zien en erop reageren.

    hoe werkt imodium?

Met een verwante opmerking, toen Facebook de tijdlijnversie van persoonlijke profielen uitbracht, werden uw updates van voorgaande maanden en jaren gemakkelijker beschikbaar. Dit kan al dan niet een probleem voor je zijn, afhankelijk van wat je in de loop der jaren hebt gedeeld.



Gelukkig herkende Facebook het probleem en voegde een manier toe om de instelling voor delen voor afzonderlijke inhoud te wijzigen. Terwijl u uw tijdlijn instelt, kunt u ervoor kiezen om aan te passen hoe u bepaalde dingen deelt. Volg deze instructies om de instelling voor delen voor eerder gedeelde inhoud te wijzigen:

  1. Ga naar je persoonlijke tijdlijn en klik op de knop Activiteitenlogboek direct onder je omslagfoto.

    Uw pagina Activiteitenlogboek wordt weergegeven.



  2. Zoek de statusupdate waarvoor u de voorkeur voor delen wilt wijzigen.

    verschil tussen aleve en ibuprofen

    Als u uw cursor over het pictogram voor delen beweegt (twee silhouetten, een wereldbol, een slot of een tandwiel, afhankelijk van uw huidige instellingen), kunt u de oorspronkelijke instelling voor delen zien voor een statusupdate.

    afbeelding0.jpg

  3. Klik op het pictogram Delen en kies een optie voor delen in de lijst.

    afbeelding1.jpg